Exclusief nieuws en achtergronden

Pensioen Pro brengt dagelijks exclusief pensioennieuws en biedt wekelijks verdieping met een gebalanceerde mix van interviews, duiding, achtergrondinformatie en commentaar bij actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld. Daarnaast verschijnt tweemaandelijks het gedrukte vakblad Pensioen Pro. Artikelen worden exclusief voor Pensioen Pro geschreven en verschijnen niet, of veel minder uitgebreid, in de krant of op de website.

Onafhankelijke journalistiek

De redactie van Pensioen Pro opereert journalistiek onafhankelijk. Het dagelijks nieuws, het weekblad en het tweemaandelijkse vaktijdschrift vallen onder rechtstreekse verantwoordelijkheid van de Pensioen Pro vakbladredactie.

Voor wie

Pensioen Pro is bedoeld voor vakspecialisten in de pensioenwereld: pensioenfondsbestuurders, medewerkers van bestuursbureaus, consultants, vermogensbeheerders, fiduciair beheerders, toezichthouders, actuarissen, accountants en juristen. Pensioen Pro bekijkt de wereld door hún bril en wil een hoog gehalte aan "what's in it for me" bieden.

In dialoog met professionals

Pensioen Pro wil hét podium zijn waarop relevante spelers uit de pensioenmarkt elkaar virtueel ontmoeten en met elkaar discussiëren. De abonnees kunnen op de website direct reageren op artikelen. Iedere professional neemt deel vanuit zijn eigen deelvakgebied waardoor Pensioen Pro een unieke extra dimensie biedt voor abonnees met andere functionele specialisaties.

  • Gratis uitproberen
  • 4 weken toegang tot
    Pensioen Pro
Aanmelden