Close sub menu

Dagoverzicht


Economie

Bedrijfsleven

EU en Amerika beloven samen te werken als Rusland gaskraan dichtdraait Onverstoorbaar Apple biedt techsector wat hoop, maar niet meer dan een sprankje Hoe Unilever door niet te kiezen problemen over zich afriep ACM: diepgaand onderzoek nodig naar fusie tussen Talpa en RTL Chevron profiteert minder dan verwacht van gestegen grondstofprijzen Techtycoon Mike Lynch verliest rechtszaak Hogere prijzen voor tweedehands grondstoffen spekken winst Renewi Groot-Brittannië start met coronapil van Pfizer Zweedse staalfabrikant SSAB trekt miljarden uit om al in 2030 vrijwel klimaatneutraal te zijn Shell-directeur Marjan van Loon wordt commissaris bij VDL 'Consumenten willen geen doorlopend krediet, maar een caravan' Rituals wil verdubbelen en toch vergroenen. 'Luxe gaat niet altijd samen met duurzaamheid' Jurriaan Pouw nieuwe cfo Hema H&M wil omzet in 2030 verdubbelen Vlaanderen in de ban van gifschandaal: 'Ze wisten het!' SnowWorld benoemt toch een vrouw in de rvc Van Lanschot Kempen compenseert gedupeerde klanten Vergroening Nederlandse economie verloopt traag Kritiek op onderzoek The Voice houdt aan ondanks verklaring Van Doorne Signify verrast met positieve cijfers; koers spuit omhoog Podcast Dagkoers: De dag dat WeTransfer naar de beurs zou gaan Logistiek belegger WDP verwacht verdere groei vooral uit verduurzaming Britse private-equityinvesteerder steekt €105 mln in Gelderse fabrikant van broodtrommels Action verdiende ook in coronajaar 2021 geld als water, ook voor eigenaar 3i Investeerders steken €13 mln in Utrechts klimaattechbedrijf Personalia 28-1-2022
Gisteren
Apple sluit 2021 beter af dan verwacht ondanks chiptekort

Nieuw: donkere weergave

Het FD is nu ook beschikbaar in een donkere weergave. Omdat uw apparaat is ingesteld op donkere modus, hebben we dat al voor u aangepast.

Liever een lichte weergave? Pas uw voorkeuren aan rechtsboven via het gebruikersmenu of onderaan in de pagina.

Browser niet ondersteund

De versie van uw browser wordt niet (meer) ondersteund vanwege mogelijke beveiligingsrisico’s. Daarnaast kan het zijn dat een enkele functionaliteit op FD.nl niet beschikbaar of geoptimaliseerd is voor uw browser.

Wat kunt u doen?

We willen u een zo goed mogelijke ervaring bieden. Zorg er daarom voor dat u de nieuwste versie van één van de volgende browsers gebruikt: Chrome, Safari of Edge. Indien u dit niet zelf kunt, neem dan contact op met uw eigen IT-supportafdeling.

Meer informatie
Meer informatie