Close sub menu

Dossier

Passief beleggen

Passief beleggen is de afgelopen jaren razend populair geworden. Beleggers steken hun geld in exchange traded funds ('etf's'), ook wel indextrackers genoemd, die niets anders doen dan een bepaalde index volgen. Daar staat actief beleggen tegenover, waarbij een manager probeert met een eigen keuze de markt te verslaan. Dat laatste blijkt vaak lastig en er zijn bovendien hogere kosten aan verbonden dan aan beleggen in indextrackers.


Nieuw: donkere weergave

Het FD is nu ook beschikbaar in een donkere weergave. Omdat uw apparaat is ingesteld op donkere modus, hebben we dat al voor u aangepast.

Liever een lichte weergave? Pas uw voorkeuren aan rechtsboven via het gebruikersmenu of onderaan in de pagina.

Browser niet ondersteund

De versie van uw browser wordt niet (meer) ondersteund vanwege mogelijke beveiligingsrisico’s. Daarnaast kan het zijn dat een enkele functionaliteit op FD.nl niet beschikbaar of geoptimaliseerd is voor uw browser.

Wat kunt u doen?

We willen u een zo goed mogelijke ervaring bieden. Zorg er daarom voor dat u de nieuwste versie van één van de volgende browsers gebruikt: Chrome, Safari of Edge. Indien u dit niet zelf kunt, neem dan contact op met uw eigen IT-supportafdeling.

Meer informatie
Meer informatie