Close sub menu

Dossier

FD Gazellen 2021

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Voor de achttiende keer organiseert de redactie van Het Financieele Dagblad dit jaar de FD Gazellen Awards, een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Nederland. Daarin kwalificeren uitsluitend de bedrijven die bovengemiddeld groeien: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst. En die in coronatijd niet stilzitten, maar extra gemotiveerd zijn om zich snel aan te passen aan veranderde marktomstandigheden. Op donderdagmiddag 25 november worden de FD Gazellen Awards 2021 tijdens een groots event uitgereikt in Theater Amsterdam.

Dossier

FD Gazellen 2021

Dit jaar organiseert Het Financieele Dagblad voor de achttiende keer de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland, een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Nederland. Medio mei 2021 is het voor bedrijven weer mogelijk om zich in te schrijven. Tegen die tijd verschijnt op deze webpagina een online aanmeldformulier.


Een initiatief van:

In samenwerking met:

image/svg+xml

Browser niet ondersteund

De versie van uw browser wordt niet (meer) ondersteund vanwege mogelijke beveiligingsrisico’s. Daarnaast kan het zijn dat een enkele functionaliteit op FD.nl niet beschikbaar of geoptimaliseerd is voor uw browser.

Wat kunt u doen?

We willen u een zo goed mogelijke ervaring bieden. Zorg er daarom voor dat u de nieuwste versie van één van de volgende browsers gebruikt: Chrome, Safari of Edge. Indien u dit niet zelf kunt, neem dan contact op met uw eigen IT-supportafdeling.

Meer informatie
Meer informatie