Close sub menu

Dossier

FD Gazellen 2021

Voor de achttiende keer organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Op 25 november worden de awards tijdens een groots event uitgereikt in Theater Amsterdam. In aanloop worden tien podcasts uitgezonden. De tweede gaat over personeel: hoe kunnen robots en artificial intelligence helpen?
Of luister via:

Dossier

FD Gazellen 2021

Dit jaar organiseert Het Financieele Dagblad voor de achttiende keer de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland, een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Nederland.


image/svg+xml

Browser niet ondersteund

De versie van uw browser wordt niet (meer) ondersteund vanwege mogelijke beveiligingsrisico’s. Daarnaast kan het zijn dat een enkele functionaliteit op FD.nl niet beschikbaar of geoptimaliseerd is voor uw browser.

Wat kunt u doen?

We willen u een zo goed mogelijke ervaring bieden. Zorg er daarom voor dat u de nieuwste versie van één van de volgende browsers gebruikt: Chrome, Safari of Edge. Indien u dit niet zelf kunt, neem dan contact op met uw eigen IT-supportafdeling.

Meer informatie
Meer informatie