Close sub menu

Dossier

De FinCEN Files

De FinCEN Files zijn een verzameling documenten van Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN). Het is de Amerikaanse tegenhanger van FIU Nederland, waar financiële instellingen in de VS verdachte transacties melden (‘suspicious activity reports’). De documenten kwamen via het Amerikaanse BuzzFeed News bij journalistenconsortium ICIJ en 109 internationale partners. In Nederland zijn dat het FD, Trouw en onderzoeksplatform Investico.


Nieuw: donkere weergave

Het FD is nu ook beschikbaar in een donkere weergave. Omdat uw apparaat is ingesteld op donkere modus, hebben we dat al voor u aangepast.

Liever een lichte weergave? Pas uw voorkeuren aan rechtsboven via het gebruikersmenu of onderaan in de pagina.

Browser niet ondersteund

De versie van uw browser wordt niet (meer) ondersteund vanwege mogelijke beveiligingsrisico’s. Daarnaast kan het zijn dat een enkele functionaliteit op FD.nl niet beschikbaar of geoptimaliseerd is voor uw browser.

Wat kunt u doen?

We willen u een zo goed mogelijke ervaring bieden. Zorg er daarom voor dat u de nieuwste versie van één van de volgende browsers gebruikt: Chrome, Safari of Edge. Indien u dit niet zelf kunt, neem dan contact op met uw eigen IT-supportafdeling.

Meer informatie
Meer informatie