Close sub menu

Dossier

Opinie

Naast nieuws en achtergrond over de financiële markten, ondernemen, economie en politiek biedt het FD ook een platform voor opinie en debat voor beslissend Nederland. In dit dossier Opinie vindt u een overzicht van de meeste recente opinieartikelen, columns en ingezonden brieven.


Meedoen

Het FD waardeert de betrokkenheid van lezers, ook bij opinie en debat. Wilt u hieraan een bijdrage leveren, dan kunt u een opiniestuk of ingezonden brief richten aan de Opinieredactie:

E: opinie@fd.nl

T: 020-5928696.

Om voor plaatsing in aanmerking te komen moet een betoog wezenlijk iets toevoegen aan wat al in het FD is verschenen en binnen het interesseveld van onze lezers vallen. Wij krijgen dagelijks veel ingezonden stukken aangeboden, terwijl we beperkt kunnen plaatsen. Dit betekent dat we streng moeten selecteren.

Leest u daarom ook allereerst onze richtlijnen voor een opiniestuk.

Nieuw: donkere weergave

Het FD is nu ook beschikbaar in een donkere weergave. Omdat uw apparaat is ingesteld op donkere modus, hebben we dat al voor u aangepast.

Liever een lichte weergave? Pas uw voorkeuren aan rechtsboven via het gebruikersmenu of onderaan in de pagina.

Browser niet ondersteund

De versie van uw browser wordt niet (meer) ondersteund vanwege mogelijke beveiligingsrisico’s. Daarnaast kan het zijn dat een enkele functionaliteit op FD.nl niet beschikbaar of geoptimaliseerd is voor uw browser.

Wat kunt u doen?

We willen u een zo goed mogelijke ervaring bieden. Zorg er daarom voor dat u de nieuwste versie van één van de volgende browsers gebruikt: Chrome, Safari of Edge. Indien u dit niet zelf kunt, neem dan contact op met uw eigen IT-supportafdeling.

Meer informatie
Meer informatie