Meest gelezen

8 reacties

Kopij na-brabbelen die uit de Haagse Kringen afkomstig is, typeert de matig tot slechte journalistiek van het Financieel Dagblad. Vasco van der Boom, eenzame ster, wat zal jij eenzaam zijn, daar op die redactie.

U kletst maar wat, FD, namens dat Kabinet, het CBS, het CPB en al die huizen vol losers die de koffie-automaat niet voorbijkomen.

Een prominent bedrijf als De Haan Westerhoff Zonwering in Drachten zoekt bijvoorbeeld naarstig naar goeie monteurs. Kortom, ga de straat eens op, in plaats van stemming te maken in een serieus financieel tijdschrift.

Dhr. van der Kroon

Flevoland hoort ook al bij het noorden ?

Dhr. Meijer

Dit bericht staat in schril contrast met de eerdere berichten (in deze krant!) over de bouwsector in Noord-Nederland, welke -juist regionaal- sterk profiteert van de "NAM- herstelwerkzaamheden".

Gert Jochems

Inderdaad, ondanks alle door de pers gedane negatieve berichten, blijkt het oh zo onbekende meest zuid westelijk deel van Nederland nog steeds een groeimotor.
Ondanks dat Nederland (Zeeland) de infrastructuur van Nederland naar Zeeuws Vlaanderen zo goed als heeft afgesloten blijft Zeeuws Vlaanderen, het gebied wat de oorsprong is van het ontstaan van de eerste Republiek van de wereld, maar groeien.
Het meest onbekende gebied van Nederland geeft al jaren de meest positieve groei cijfers en laagste werkeloosheidscijfers.
Ik wens u allen weer veel succes en vriendelijke groeten.

Dhr. Beaart

Er is geen crisis maar een fundamentele verandering gaande. Los van de demografische verandering gaan we van een industriele economie naar een diensten economie. Er ontstaat langzaam maar zeker een overschot aan arbeidskrachten met deflatoire effecten. In essentie komt het erop neer dat internet en de mondialisering onze economie wezenlijk verandert met negatieve gevolgen voor landen zoals Nederland.

Dhr. Owel

Ik dacht altijd dat het economisch zo fantastisch was in de Randstad, maar dan steekt Flevoland daar schril bij af, zelfs nog slechter dan Groningen, dat graag wordt afgeschilderd als een zwakke economische provincie. De Hollandse provincies doen het blijkbaar ook niet heel veel beter dan pakweg Friesland.

Dhr. Coenen

Dhr onwel onder welke steen heeft u de afgelopen jaren gelegen. De maakindustrie trekt dit land uit de crisis. De dienstensector heeft geen enkele toegevoegde waarde.

Dhr. Meijer

De Randstad heeft een te hoog gehalte aan hard klinkende holle vaten. Vandaar Holland genaamd waarschijnlijk. Die diensten industrie is dezelfde wassen neus als inzetten op banken en verzekeringen, zoals vorige kabinetten deden. De economie kan alleen groeien als waarde wordt toegevoegd. Bijv. door te produceren in de breedste zin van het woord. Dit gebeurt voor Nederland met name buiten de Randstad.

Theo Haegens

Reactie niet ok? Meld misbruik bij de redactie.