Meest gelezen

7 reacties

word het geen tijd dat mens Mansveld het veld ruimt voor Vrouwsveld?

Dhr. Schuurmans

Vervangen van de top bij het Ministerie, waar ook veel te weinig kennis is, ligt voor de hand, maar hoe krijg je dat in ons land voor elkaar? De Minister kan domweg niet vertrouwen op haar ministerie (wij ook niet) en een andere minister, of het moet een echt vakinhoudelijke zijn, zal geen uitkomst brengen. Niet alleen ProRail, maar nagenoeg de hele publieke sector lijdt onder het kennis en ervaringsprobleem en verder zoala bij ProRai;. Teveel betweters en geen of nauwelijks, kennis van zaken!

Dhr. Hartman

De incompetentie druipt er zoals gewoonlijk weer vanaf. Kennis van zaken is niet belangrijk in de politieke arena en bij de ministeries. Gewoon zorgen dat je politieke vrienden je rugdekking geven en je kunt je alles permitteren. Dat zo iemand als Mansveld haar onvermogen elke dag weer kan etaleren daar staat je verstand bij stil. De maatschappelijke ellende krijgt de belastingbetaler weer lekker op zijn brood.

Dhr. Eijkelkamp

Welke politieke partij durft de incompetentie van ''onze'' bestuurders eens echt ter discussie te stellen? Het is van de zotte dat de macht van de Haagse elite zo ver gaat dat expertise en kwaliteiten in het openbaar bestuur ondergeschikt zijn aan politieke kleur, geslacht en ''ambtelijke'' afkomst. Het feit dat een land wordt geleid door een toenemend aantal (incompetentie) idealisten gaat ons op termijn opbreken. Wie alleen al de miljarden euro's die Mansveld en haar voorgangers door het toilet hebben getrokken vertaalt naar (onnodige) lasten voor de burgers weet dat ook in dit opzicht de succesfactor zwaar negatief is. Het meest frustrerende is dat de falende ''onderknuppels'' in het Fyra dossier nu vrolijk baasje spelen bij de AFM (alsof er niets is gebeurd).

Dhr. Owel

Helaas blijkt opnieuw hoe weinig kwaliteit de PvdA kan leveren bij regeringsdeelname.
Na de bedroevende vertoning van van Rijn blijkt opnieuw dit manco bij mevrouw Mansveld.
Gelukkig blijkt de partij echter gezegend te zijn met een leider die als niemand anders in staat
blijkt te zijn om deze tot een helaas stuntelende bende verworden partij inclusief zijn dilettanten naar een roemloos maar daardoor zelfs zinvol einde te voeren.
Hulde dus aan de heer Samson.

AJ Koornneef

Laat ik het dan maar zeggen: Eringa is gewoonweg een held!
Zijn uitspraken over overbodige, zelfs verstorende, managers en coördinatoren en de mensen die het werk doen te empoweren, en daarnaast zijn oerhollandse gewoonte om verliezen gewoon vroegtijdig te nemen zijn verfrissend en bewonderenswaardig.

Maakbaarheid is een verschijnsel op de werkvloer en in het lab, niet in de vergader- en bestuurskamers, en al helemaal niet in de ivoren torens van de jongens en meisjes politici.

Hopelijk nemen velen een voorbeeld aan hem. Pier for President!..

Dhr. Beekman

Lichaamstaal van de dames en heren politici geeft al aan dat zij het knap moeilijk hebben; wordt tijd om zowel bij de ministeries én de politici de bezem doorheen te halen.
Hoeveel kosten zijn er gemaakt waarmee de burgers geconfronteerd werden in de vorm van stagnerende economie en bedrijfs onderdelen resulterend in bedrijfssluitingen, winkelsluitingen, ontslagen, ww-vlucht, bijstandsvlucht én zelfmoorden, honderden als niet duizenden waar op 10september2015 door een andere instantie - het CBS - informatie verstrekt werd, MAAR politiek Den Haag stijf de lippen op elkaar houdt, al jarenlang !!
De wrange appel ligt bij de banken, en terecht zie hun levensverhaal sinds 2007/2008; ook bij Politiek Den Haag dat aan de banken rugdekking geeft.
Ook zou een keer opgehouden moeten worden met mooie functies te vergeven aan vertrekkende politici: 'n Kok, 'n Bos, mooie KLM-man - hoe heet ie ook alweer ? - en zoveel anderen.
En laat alsjeblieft meneer grijns: Rutte verdwijnen. VVD = VernietigendVerstrooidDenken met alle gevolgen van dien !

Dhr. Giesel

Reactie niet ok? Meld misbruik bij de redactie.