2 reacties

Niet alleen de werkloosheid blijft op een hoog niveau steken maar ook de staatsschuld heeft inmiddels een historisch hoog niveau bereikt. Daarmee zijn alle beloften van de kabinetten Rutte, om de werkloosheid omlaag te brengen en onze kinderen niet met onze schulden op te zadelen, holle retoriek gebleken. Deze beide kabinetten hebben zich voornamelijk bezig gehouden met het eigen overleven en niet tot nauwelijks bijgedragen aan het beloofde herstel. Ook de inmiddels manifest geworden woningnood, de ondanks het overschot op de betalingsbalans nog steeds stagnerende binnenlandse markt en het door de vluchtelingencrisis weer zichtbaar geworden en al jaren doorsudderende multiculturele drama illustreren het gebrek aan daadkracht van deze kabinetten.
Het valt te hopen dat de electorale ondergang van de PvdA tot een spoedig einde van het politieke avontuur van deze historicus zal leiden en Nederland uit het moeras kan worden getrokken waarin het nu verzeild is geraakt.

Ing. A. Koornneef

Jeetje mina, je zal er mee moeten samenwonen zeg. De bitterheid. Het leven is de moeite waard en we hebben een prima kabinet, dat veel goeds bereikt heeft. Vooral onze premier is stabiel en deskundig. Die gaat het nog wel een tijdje volhouden. De PVV komt immers nooit in de regering en mensen willen toch op een rechts-liberale partij kunnen stemmen.

D Soest

Reactie niet ok? Meld misbruik bij de redactie.