Meest gelezen

4 reacties

Ik vind het meer verhalen van het ik dat opstaat dan van het ego dat valt.
Complimenten allemaal met deze oprechtheid en het hervinden van jezelf. Klasse.

Drs. P.R. Ambagtsheer

Dank voor de openhartige verhalen! Belangrijkste les van bovenstaande verhalen: blijf bij jezelf en maak dankbaar gebruik van hetgeen je uit je omgeving aan feedback krijgt. Dat maakt je innerlijke balans alleen maar sterker en daardoor kom je over zoals je bent. Dat niet iedereen daar van gecharmeerd is, doet er niet toe. Mensen zijn nu eenmaal verschillend.

A. Visser

Komt me zo bekent voor .heeft van mij ook een ander mens gemaakt.

Dhr. Arts

Herkenbare verhalen. Goed om te lezen dat ze gekozen hebben voor hun levensgeluk en zichzelf hebben weten te bevrijden uit de wereld van het klatergoud.

Elk jaar verschijnen er weer nieuwe types die zichzelf wijsmaken dat ze van alles moeten bereiken (anders hebben ze gefaald) en zelf het idee hebben dat ze er enorm toe doen. Met een gezonde ambitie is op zich niks mis, maar vergeet niet dat een mens uiteindelijk werkt om te leven en niet leeft om te werken. Draai je het om, dan leid je eigenlijk maar een armzalig leven, vergelijkbaar met Ebenezer Scrooge. Die zal de komende dagen nog wel eens voorbij komen op TV. Zo niet, dan leest u het boek. Fijne feestdagen !!

Dhr. Hunkstrom

Reactie niet ok? Meld misbruik bij de redactie.