Meest gelezen

5 reacties

Daar is maar een woord voor Whow!

André M. Verhoeven

Heel mooi dat Nederland hier geld mee verdient why not ! Maar ook heel tekenend voor onze wereld waarin we leven he FD Onder de kop Livestyle zeker niet van de gemiddelde lezer van ons FD en ook niet in Nederland ik vind het ook walgelijk dat die Livestyle bestaat van mensen die niet weten wat ze met hun geld moeten doen, er zijn zeker betere voorbeelden te geven en ook heel veel nieuwe ontwikkelingen en innovatie in nederland die meer aandacht verdienen en beter zijn voor de algehele economie in de wereld bv een bureau die vliegvelden ontwerpt voor shanghai etc. of een supersnelle trein. ontwikkeld samen de eigenaar van Tesla.

Ik hoef mij niet te verlekkeren, ik ga voor een rechtvaardig loon ! voor een ondernemer als zo ook voor een werknemer.

Dhr. Wagenaar

Helemaal met u eens heer Wagenaar. Heel mooi inderdaad dat het allemaal kan en zo en erg fijn dat die dingen in Nederland gebouwd worden, maar het is wel een beetje een ver-van-m'n-bed-verhaal.

En ook erg leuk en typisch Nederlands om te lezen hoe men zo'n schip op afstand volgt om bijvoorbeeld het brandstofverbruik te kunnen meten en eventueel te kunnen verbeteren. Alsof iemand die 200 miljoen neerlegt voor een superjacht zich ook maar 1 seconde druk maakt om het brandstofverbruik! Da's hetzelfde als een Bentley met stop-start-systeem.

Dhr. Zwakenberg

Kritiekloos PR reclame artikel. Geen woord over bedrijfsvoering, buitenlandse werknemers, marketing, overcapaciteit, twijfelachtige klanten of duurzaamheid.

Dhr. Kaaper

Triest om de reacties te lezen hierboven. De jachtbouw is een arbeidsintensieve industrie die voor behoorlijk wat arbeidsplaatsen zorgt in een branche waar verder weinig aanbod is. Dat de rest van onze scheepsbouwindustrie ver is weggevaagd door de verplaatsing naar het oosten gaat veel mensen schijnbaar voorbij en dat mensen uit deze sector anders werkeloos zouden zijn.

Ja, het is inderdaad absurd hoeveel er voor wordt weggelegd, maar het is ook erg makkelijk om dat te zeggen als je het geld niet hebt...

Mevr. de Leeuw

Reactie niet ok? Meld misbruik bij de redactie.