• Mijn nieuws
    • Net binnen
      • Overzicht
      • Nationaal
      • Internationaal
      • Analyse
      • Rente en valuta
      • Grondstoffen
      • Derivaten
      • Beleggingsfondsen
      • Indices
      • Obligaties
    • Krant
    • Podcasts

      • SECTIES

      • Economie
      • Politiek
      • Bedrijfsleven
      • FinanciĆ«le markten
      • Samenleving
      • Tech & Innovatie
      • Opinie

    • FD PERSOONLIJK
  • Home
  • Mijn nieuws
  • Net binnen
    • Overzicht
    • Nationaal
    • Internationaal
    • Analyse
    • Rente en valuta
    • Grondstoffen
    • Derivaten
    • Beleggingsfondsen
    • Indices
    • Obligaties
  • Krant
  • Podcasts
  • Abonneren
    • Abonneren Inloggen

      Service & Contact
Close sub menu
Close sub menu
Eten & Drinken

De in en outs van distilleren

Hilary Akers 13 jan '18   06:00

Bijna alle distillaten uit Nederland zijn tegenwoordig fabrieksspul. En dat terwijl een distillaat uit een fijnketel zijdezacht en veel verfijnder is. Het is dan ook hoog tijd dat we Nederlands ambachtelijk gedistilleerd gaan drinken, ook in restaurants.


Registreer nu en lees:

De in en outs van distilleren

Gratis registreren
Heeft u een FDMG-Account of bent u abonnee van Het Financieele Dagblad? Inloggen

U heeft een account, u bent abonnee? Log hier in

Krijg direct toegang tot dit artikel

Gratis registreren

  • FD Redactie
    FD Gazellen
    FD Henri Sijthoff Prijs
    Werken bij FD
    Colofon
  • Algemene voorwaarden
    Privacy
    Cookies
    Copyright
    Responsible disclosure
  • Service & contact
    Account aanmaken
    Hulp bij inloggen
    Mijn FD
    Adverteren
  • Abonnementen
    Groepslicenties
    Nieuwsbrieven
    Podcasts
    FD App
  • Vacatures
    Wijnen
  • FD Mediagroep
    BNR Nieuwsradio
    Company.info
    Energeia
    Pensioen Pro
    ESB
    Impact Investor
    Investment Officer
    Listn
image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml
© Het Financieele Dagblad 2022
 |   |