Meest gelezen

13 reacties

Goed artikel

Dhr. van Staveren.ten.brummeler

a meaningful guy working for a meaningful company

Dhr. Hopmans

Een verademing, zo'n man. En mooi dat hij aan de top van een belangrijk bedrijf staat.

Mevr. van van Lieshout

Wat ik mij al een paar jaar afvraag : is deze man wel geschikt als ceo van DSM ?
Het interview bevestigt mijn mening dat deze man niet geschikt is voor deze job.
Het is wellicht beter als hij een overheidsfunctie op het gebied van duurzaamheid zou krijgen.

Dhr. Tibboel

Uitstekende weergave van het gedachtengoed van Feike Sijbesma. Ik heb jaren voor hem gewerkt en herken deze statements heel goed. Hij was en is de juiste man op de juiste plaats en op het juiste moment voor DSM om leiding te geven aan de transitie van traditioneel/conventioneel naar vernieuwend en innovatief. Hr Tibboel u heeft het niet begrepen !!

Ab Bent

Gelet op de enorme millieuvervuiling van het Maaswater als gevolg van de prestaties van DSM waag ik de waarde en het beoordelingsvermogen van deze op zich aardige man te betwijfelen.

AJ Koornneef

Beetje jammer van de besteding van een van m'n vijf gratis abonnement (:).

Saludos, Cor.

Dhr. van Stein

Nogal veel sociaal wenselijke statements. Tegenwoordig doet de holle Klaver-retoriek het nogal goed in de media. Dus wat doen de 'hot shots'; roepen dat er meer is dan geld of bijvoorbeeld stellen dat immigranten in groten betalen welkom zijn vanwege de enorme talenten die ze bezitten en vervolgens gewoon zoveel mogelijk profit maken.

Dus een goede 'topman' is iemand die de financiële drive goed kan maskeren zodat het voor iedereen acceptabel is.

Tini van der Heijden

Dit is een van de weinige topbestuurders die zijn geld wel waard is en die loskomt van de waan van het grote geld en de eenzijdige focus op share holders value. Zie ook de volgorde qua prioriteiten: people - planet - profit als afgeleide.

Hugo Biermans

Macht versus kwetsbaarheid. Prachtig!!
De juiste beslissing neem je niet met je hoofd of je hart, de goede beslissingen neem je als er verbinding is met hoofd en hart.

Mevr. Kuijs

Van de mensen die hebben gereageerd zijn er waarschijnlijk weinig aandeelhouder van DSM.
Allemaal mooie woorden en mooie voornemens, maar het gaat gewoon om geld verdienen en naar mijn mening is daar een andere mentaliteit voor nodig : focus op geld verdienen met als afgeleide de mooie voornemens van Sijbesma !

Dhr. Tibboel

Als langdurig aandeelhouder heb ik niet te klagen over DSM, integendeel. Soms heb ik wel vraagtekens bij uitspraken van Sijbesma.
Het is eenvoudig ; Als de resultaten van DSM lijden onder medemenselijkheid van Sijbesma, dan komen de aasgieren met een overnamebod en is het afgelopen met DSM. Ik denk dat Sijbesma zich daarvan bewust is.

Dhr. Hoogland

Als je het interview voor de derde keer leest, krijg ik sterk het gevoel : het druipt er vanaf.

Dhr. Tibboel

Reactie niet ok? Meld misbruik bij de redactie.