Meest gelezen

6 reacties

Inspirerend.

Dhr. Scheurwater

Dhr. Polman: dat zo'n sympathieke aardige en sociale man 20 miljoen op zijn spaarrekening heeft staan, overkomt hem. Zijn vrouw houdt hem met de voetjes op de vloer. 2 pakken van Piet Zoomers voor 450 Euro en vliegen met Easyjet. De tranen springen mij ook in de ogen. Vooral als ik denk aan die preferente claims, die na enkele jaren vergeefs wachten, vrijwel waardeloos bleken. m.v.g.

Dhr. Hamers

Krokodillentranen. Zal ik het register "tegen" het hypocriete Unilever maar niet nog een keer opentrekken? En het verhaal vd preferente claims en hun waarde, doet mijn vader zich nog omdraaien (en huilen) in zijn graf.

Ivar Volder

Een inspirerende man en het verhaal van een CEO die ook gewoon een mens is en in tegenstelling tot andere reacties vind ik het belangrijk het verschil te maken tussen het bedrijf en de mens.

Hans Wichink

Mevr. Resources global professionals

Prachtig interview en voorbeeld voor veel managers en bedrijven. Jammer dat de heer Volder zo zuur reageert en zich druk maakt over geld en zijn preferente claims. Als meer CEO's zo zouden denken en minder naar de pijpen vd fiananciele markten zouden dansen en zich focussen op de lange termijn dan zijn zowel beleggers als de samenleving beter af.

Dhr. Molenaar

Unilever en daarmee de topman is dubbelhartig. Wat zij uiten - MVO - is verre van wat zij in de praktijk brengen, maar ik heb geen zin om in herhaling te vakken. Het publiek "vreet" het en dus zal het wel waar zijn. Niet dus!

Ivar Volder

Reactie niet ok? Meld misbruik bij de redactie.