Meest gelezen

5 reacties

Financieel "specialisten" (ik citeer FD) zijn, volgens uw bericht "Vooral hbo’ers en wo’ers".
Als dat de "specialisten" die in trek zijn bij de financiele sector dan zijn wij binnenkort waarschijnlijk weer in de problemen.
Als het om "vooral hbo'ers en vwo'ers" gaat dan zijn het slechts kleine-ja-knikkers die het kas-graaien van Gerrit Zalm en zijn makkers (met academische titel!) af te dekken.

Stel dat het bericht was "medisch specialisten, vooral hbo'ers en vwo'ers" dan zou dat toch de aandacht dacht trekken, neem ik aan en hoop ik. De financiele sector denkt toe met half opgeleiden toe te kunnen.

Jan Willem Blankert
Amsterdam

Dhr. Blankert

Bestaat Nederland alleen uit de regio's Amsterdam, Rotterdam en Den Haag? Zou ook graag horen hoe de het er in de rest van Nederland bij staat!

Mevr. Meijerink

@Jan Willem Blankert. Wie zegt dat het hier alleen over de financiële sector gaat? Er dient op allerlei vlakken meer controle te komen en bedrijven investeren weer meer en daarvoor zijn accountants en controllers voor nodig om het cijfermatig door te rekenen. Deze zitten vaak aan het begin van herstel bij een groeiende economie, positief nieuws.

Dhr. Post

@Jan Willem Blankert
Wel goed lezen. Er staat geen VWO maar WO. Dat zijn volgens u dezelfde mensen die ze moeten controleren (Gerrit Zalm en zijn makkers (met academische titel!).

Dhr. den Hollander

De belangrijkste vraag wordt niet gesteld, laat staan beantwoord in dit artikel: Gaat het om nieuwe banen, of om vervangers van mensen die door de Wet Werk en Zekerheid straks eruit worden gegooid omdat ze er dan bijna 2 jaar als flexwerker (ZZP'er of iemand met 2 a 3 contracten voor bepaalde tijd) op hebben zitten? Dat de groei explosief stijgt bij uitzendbureaus geeft immers te denken, want via hen kan iemand 6 i.p.v. 2 jaar op flexbasis voor een bedrijf werken.

Astrid Brouwer

Reactie niet ok? Meld misbruik bij de redactie.