Meest gelezen

4 reacties

Een CxO-team moet altijd complementaire kwaliteiten in zich hebben. Maakt niet uit waar het accent ligt, als alle verantwoordelijkheden maar effectief belegd zijn, en iedereen blij is met zijn rol. En dat lijken ze bij Jumbo prima te doen.
Houden zo, dus.

Mevr. Stolwijk

Ik begrijp de zin van dit artikel niet helemaal.Zodra het om racen gaat dan komen er altijd van die äfgunstige " commentaren.Wat te denken van Alexander vd Lof ceo van TKH.Afgelopen weekend reed hij een perfecte en spannende race met een schitterende Ferrari.
TKH draait net als Jumbo toptoeren,dus hou op met dit gezwam.
tt

Dhr. Honig

Kenners weten wel beter ; eea is ècht onzin.

Wouter de Ridder

FD begint een bedenkelijk niveau te krijgen met dit soort onzin. Feitelijk op meerdere punten onjuist en Maaiveld kan beter een baantje gaan zoeken bij RTL Boulevard. Enige gerechtvaardigde conclusie is dat de managers welke voor van Eerd werken via de interviews welke ze geven laten blijken dat ze leiden aan zelfoverschatting (zo ook het interview enige tijd geleden met van Veen in FD). Niemand anders dan de familie van Eerd is verantwoordelijk voor het succes, de formule en het feit dat ze mogelijk goede managers hebben gevonden.

Dhr. Verhoeven

Reactie niet ok? Meld misbruik bij de redactie.