Meest gelezen

7 reacties

De beloning voor deze functies is minimaal. Zolang de beloning in deze sector achterblijft zullen de vacatures open blijven staan.

Dhr. Huisman

Wat betekent dat; de beloning is minimaal?

Dhr. Ruesen

Slimme(re) software zal m.i. het merendeel van dit soort 'banen' zeer snel vervangen.

J.M. Luster

Wel begrijpelijk dat Yacht nog snel een graantje wil meepikken en speculeert op angst van ondernemers om de boot te missen.

J.M. Luster

Aangezien er steeds meer data komt, blijven hoogopgeleide krachten nodig om deze data te analyseren en te interpreteren. Slimmere software zal deze (op termijn) misschien gedeeltelijk vervangen, maar zeker volledig. Voorlopig neemt de vraag alleen maar toe.

Dhr. de Vos

Ik merk inderdaad hier ook dat de vraag sterk aan het stijgen is. Wel is er voornamelijk vraag naar mensen die ervaring hebben in de financiële wereld en ervaring met programmeren en dus basis econometrische kennis om de modellen te controleren.

In de toekomst zal zeker vraag blijven naar analisten maar wel steeds meer richting het ontwikkelen en controleren van modellen.

Dhr. Post

Misschien kunnen de "neurochirurgen" die momenteel West Europa binnenstromen zonder paspoort maar wel met diploma, doorstromen naar deze functies.

J.j. Lindeboom

Reactie niet ok? Meld misbruik bij de redactie.