6 reacties

Het zou fantastisch zijn als zo een banenmotor ook in noord oost Nederland kan komen. De werkgelegenheid gaat daar helaas heel hard achteruit terwijl er veel goed opgeleide mbo technici zijn.

H.F. Meijer

Wel iedere werkeloze is vrij te verhuizen naar een plaats, regio waar geschikt werk is te vinden. Het is goed wonen en leven in dat deel van Limburg.

R. de Koning

Supermooi is dat,ik kan alleen maar alle partijen alle goeds wensen

M. Molenaar

Dhr De Koning, u denkt er wel vrij makkelijk over.

Verhuizen is volgens u geen punt even het huis verkopen en elders even wat huren! Hop, kan het hele gezin zo even op basis van een tijdelijk contract van Veendam naar Born verhuizen..

Tegenwoordig sta je minimaal een aantal jaar op een wachtlijst voor een simpele tussenwoning. Een nieuwe hypotheek zonder vaste baan lukt tegenwoordig ook niet meer.. Misschien kunt u iets specifieker uitleggen hoe u zich dat voorstelt?

T. van Genne

Goed nieuws voor Limburg - het is ze gegund!

H.B. van Rossum

Wat mooi hè? Goh wat prachtig van dat bedrijf dat ze gebruik willen maken van 4 maanden gratis arbeid op kosten van de belastingbetaler.

Vooral als we beseffen dat VDL Nedcar in januari nog duizenden mensen ontsloeg, omdat ze zo nodig de productie naar het buitenland verplaatsten omdat de werknemers het waagden te gaan staken.

http://fd.nl/ondernemen/1134460/vakbondsacties-noopt-vdl-nedcar-tot-vermindering-van-arbeidsplaatsen

Uitkeringsgerechtigden staken niet. Hoe dan ook, anderhalf jaar terug heeft VDL Nedcar ook weer duizenden flexkrachten ontslagen.

http://www.ed.nl/economie/vdl/vdl-nedcar-schrapt-in-uitzendbanen-1.4668761

Het kan altijd goedkoper!

C.J. Alders

Reactie niet ok? Meld misbruik bij de redactie.