• Mijn nieuws
    • Net binnen
      • Overzicht
      • Nationaal
      • Internationaal
      • Analyse
      • Rente en valuta
      • Grondstoffen
      • Derivaten
      • Beleggingsfondsen
      • Indices
      • Obligaties
    • Krant
    • Podcasts

      • SECTIES

      • Economie
      • Politiek
      • Bedrijfsleven
      • Financiële markten
      • Samenleving
      • Tech & Innovatie
      • Opinie

    • FD PERSOONLIJK
  • Home
  • Mijn nieuws
  • Net binnen
    • Overzicht
    • Nationaal
    • Internationaal
    • Analyse
    • Rente en valuta
    • Grondstoffen
    • Derivaten
    • Beleggingsfondsen
    • Indices
    • Obligaties
  • Krant
  • Podcasts
  • Abonneren
    • Abonneren Inloggen

      Service & Contact
Close sub menu
Close sub menu
Horeca

Bij dit restaurant met groene Michelinster komt alleen de tomatenpuree van de groothandel

Lindy Blommestein 11 apr '21   16:08

Bij het Twentse restaurant Het Seminar komen alle ingrediënten van eigen bodem. Groente uit de moestuin en vee van het land achter het restaurant. Zo'n restaurant runnen vergt veel creativiteit, geduld en doorzettingsvermogen. Toch valt er geld mee te verdienen.


Lees direct het artikel

Gratis proberen

Maak eenvoudig een account aan
Gebruik een geldig e-mail adres, bv uwnaam@voorbeeld.nl
OF Bekijk onze abonnementen

Bent u abonnee of heeft u al een FDMG-account? Inloggen

  • FD Redactie
    FD Gazellen
    FD Henri Sijthoff Prijs
    Werken bij FD
    Colofon
  • Algemene voorwaarden
    Privacy
    Cookies
    Copyright
    Responsible disclosure
  • Service & contact
    Account aanmaken
    Hulp bij inloggen
    Mijn FD
    Adverteren
  • Abonnementen
    Groepslicenties
    Nieuwsbrieven
    Podcasts
    FD App
  • Vacatures
    Wijnen
  • FD Mediagroep
    BNR Nieuwsradio
    Company.info
    Energeia
    Pensioen Pro
    ESB
    Impact Investor
    Investment Officer
    Listn
image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml
© Het Financieele Dagblad 2022
 |   |