Meest gelezen

3 reacties

Ach de coalitiepartners en sociale partners zitten zelf al heel dicht bij een burn-out en hun aangeboren aversie om de juiste dingen toch maar te doen, beschermt ze daar niet bij.
Is dus een kwestie van tijd voor de wal het schip keert...

Of ze moeten de vele miljoenen die aan de buitengrenzen staan te dringen binnen laten, dan valt die verouderingsproblematiek opeens wel weer mee.

Hans Zekveld

Ivo Opstelten is door zijn eigen ambtenaren belazerd. Dit heeft niets met verminderd cognitief functioneren te maken, maar alles met het als minister altijd verantwoordelijk zijn ook als die achterbakse ambtenaren de fouten maken en ontslaan ho maar.

De discussie over vast werk tegenover flexibel is een heel andere en heeft niets met leeftijd te maken !!! Minder uren werken in een dienstverband of flexwerken zijn verschillende zaken.

Dhr. Smit

De figuren die ouderen voldoende vitaliteit toedichten om steeds langer door te blijven werken vergissen zich enorm. Uit onderzoek is al eerder vast komen te staan dat we wel steeds ouder worden maar op dezelfde leeftijd als vroeger met de gezondheid gaan tobben.
Onder deze condities is het natuurlijk te gek voor woorden om ouderen een dergelijke productiecapaciteit toe te dichten als dit soort quasi wetenschappers doen.Dit nog los van de vraag hoe zinvol een leven van lang en hard werken is anders dan een slavenbestaan.
Voorlopig staat alleen maar vast dat het doorwerken van ouderen een extreem hoge jeugdwerkloosheid als gevolg heeft en niets bijdraagt aan de kwaliteit van het bestaan.
Aan het verspillen van levens aan het produceren van de meeste vooral zinloze producten en diensten ten koste van de steeds schaarser wordende grondstoffen en de natuur moet eindelijk een keer een einde komen. Mensen zijn niet op de wereld gezet als slaaf.

AJ Koornneef

Reactie niet ok? Meld misbruik bij de redactie.