Close sub menu

Podcasts


FD Dagkoers

Begin je dag met de dagelijkse podcast Dagkoers van Het Financieele Dagblad. In een kwartier brengen we je op de hoogte van wat er speelt in de wereld van het FD.

FD Achter Gesloten Deuren

Wat is er gebeurd met de Twentse multimiljonair Gerard Sanderink? Hoe kon een ondernemer die jarenlang onverstoord bouwde aan een imperium van zo'n 15.000 medewerkers, betrokken raken bij een reeks conflicten waarin ook zijn bedrijven Strukton en Centric werden meegesleept? Je hoort het in het eerste seizoen van de nieuwe FD-podcast Achter Gesloten Deuren.

FD De week voorbij

Zet je telefoon op stil en laat het weekend beginnen met De week voorbij: de weekendpodcast van het FD. Elfanie toe Laer bespreekt in een half uurtje met collega-journalisten en experts de achtergronden van het nieuws. Daarbij gaan we voorbij aan de ophef en relletjes van de afgelopen week en bieden we context bij wat er in de wereld van het FD gebeurt.

FD Essay: Zomerselectie

Wat zijn de grote vragen? Zien we onderwerpen over het hoofd? Kunnen we anders naar de wereld kijken? Met die vragen in het achterhoofd selecteert de opinieredactie van Het FD wekelijks een essay van een vooraanstaande of juist opkomende denker of schrijver. Voor de zomer hebben we de vernieuwendste, prikkelendste en mooiste essays van de afgelopen maanden gebundeld en ingesproken.

Buurland, wat doet u nu?

Nederlanders en Belgen denken elkaar te kennen, maar ze blijven vaak hangen in clichés. FD-redacteuren Daan Ballegeer en Han Dirk Hekking zetten de schijnwerpers op de werkelijke verschillen en gelijkenissen tussen de buurlanden.

De FD Gazellen Podcast

De FD Gazellen zijn dé Awards voor de snelst groeiende bedrijven van ons land. In 10 podcasts duikt Hella Hueck, in samenwerking met BNR Nieuwsradio, in de belangrijkste trends voor deze groep ondernemers, met in de laatste aflevering de Nederlandse economie in 2022.

Nieuw: donkere weergave

Het FD is nu ook beschikbaar in een donkere weergave. Omdat uw apparaat is ingesteld op donkere modus, hebben we dat al voor u aangepast.

Liever een lichte weergave? Pas uw voorkeuren aan rechtsboven via het gebruikersmenu of onderaan in de pagina.

Browser niet ondersteund

De versie van uw browser wordt niet (meer) ondersteund vanwege mogelijke beveiligingsrisico’s. Daarnaast kan het zijn dat een enkele functionaliteit op FD.nl niet beschikbaar of geoptimaliseerd is voor uw browser.

Wat kunt u doen?

We willen u een zo goed mogelijke ervaring bieden. Zorg er daarom voor dat u de nieuwste versie van één van de volgende browsers gebruikt: Chrome, Safari of Edge. Indien u dit niet zelf kunt, neem dan contact op met uw eigen IT-supportafdeling.

Meer informatie
Meer informatie