Meest gelezen

7 reacties

Ja heel interessant artikel en, ja, ook de podcast was heel interessant en informatief,

ga vooral door met dit, wat mij betreft zeer geslaagde experiment,

Maarten van Buuren

M.B. M.b. Van Buuren

Een welgemeende felicitatie waard voor een innovatief contract tussen een research gerichte organisatie en een marketing organisatie!
Maar de uitdaging ligt in de toekomst: de samenwerkende partner is voor beide te typeren als degene die dominant een ander perspectief op zaken heeft dan de ander! Lukt het hen om toch ieder perspectief in specifieke uitdagingen voldoende aandacht te geven? Het uitgangspunt in het brede contract is prima, maar zal men in de dagelijkse business tijd vinden om naar elkaar te luisteren, ook als de organisatie "in brand staat"?

Rob Halkes

Heel interessant artikel, ga idd zoals Maarten zegt door met dit. Dit soort artikelen (ook de reconstructie van ING witwasaffaire), zijn naar mijn mening enorm hoogstaand werk. Chapeau!

Max Stoop

Gigantische sprong op de beurs.
Schat aan voorkennis die niet mag worden gebruikt.
Keerzijde van dit soort inkijk-journalistiek.

Dhr. Kortekaas

Het is een hele mooie deal voor GLPG voor al hun harde werk en onderzoek!
Maar ook een met twee bijwerkingen.

1) De nieuwe geneesmiddelen worden ook door deze deal duurder dan nodig.
2) De vraag is of een bedrijf dat zo in de slappe was zit nog wel kritisch nadenkt over welk onderzoek ze wel moet doen en welk niet. Risico op verspilling lijkt mij groter worden.
Vergeet ook iet dat ongeveer de helft van de huidige aandelenkoers cash geld is dat alleen maar geld zal kosten.

Dhr. Eleveld

Complimenten voor dit fantastische verhaal dat leest als een spannende thriller. Van dit soort diepte-artikelen kan ik geen genoeg krijgen. Keep up the good work!

Peter Engel

Er lijkt een correlatie te zitten tussen culinair genieten en waardecreatie? Of was het de wijn die de hoop in actie omzette?

Dhr. Schouten

Reactie niet ok? Meld misbruik bij de redactie.